VR Headset

VR Headset

3D briller VR afkrydsningsfeltet 3D Virtual Reality GlassesModel: CS-VR08Color: GreyThis VR boks er stor supplement og enhed for den vidunderlige oplevelse af at se film. Det er let at sætte din smartphone i det

Produktdetaljer

3D briller VR afkrydsningsfeltet 3D Virtual Reality briller

Model: CS-VR08

Farve: grå

Feltet VR er stor supplement og enhed for den vidunderlige oplevelse af at se film. Det er let at sætte din smartphone i det, og det er praktisk at operere og bruger. Med denne VR box, kan du få en vidunderlig oplevelse.

1. Beskrivelse

Materiale: kraftpapir

Linse: asfærisk stor linse

Låner diameter: 37mm

Ansøgning

For smartphone under 6.0 inch

Farve: samme som kraftpapir

Bemærk: farven kan tilpasses med mængde over 1000pcs

Pakning detaljer:

50stk/ctn, 16KG

2. produkt billeder


5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, selvstændig afvejning køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere self balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!
Et par af:10 tommer Hoverboard med håndtag Næste:Virtual Reality briller

Undersøgelse