VR 3D briller

VR 3D briller

3D VR 11 Virtual Reality spil GlassModel: CS-VR11Color: WhiteThis VR boks er stor supplement og enhed for den vidunderlige oplevelse af at se film. Det er let at sætte din smartphone i det, og det

Produktdetaljer

3D VR 11 Virtual Reality spil glas

Model: CS-VR11

Farve: hvid

Feltet VR er stor supplement og enhed for den vidunderlige oplevelse af at se film. Det er let at sætte din smartphone i det, og det er praktisk at operere og bruger. Med denne VR box, kan du få en vidunderlig oplevelse.

1. Beskrivelse

Linse: harpiks

Diameter: 42 mm

justerbar FOV med hovedet rotation

justerbar afstand til shortsight mennesker

justerbar elev afstand for forskellige mennesker

med varme varmeafledning hul til moible telefon

Ansøgning

1. For somart telefon 4-6.0 inch

2. farve muligheder: sort, hvid

Bemærk: købers logo kan trykkes på produktet med mængde over 300pcs

2. pakning detaljer:

Detail-størrelse: 22 * 16 * 12cm

Detail N.W:350g, G.W525g

Karton størrelse: 615 * 450 * 320 mm 20stk/ctn

2. produkt billeder5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, selvstændig afvejning køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere self balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!
Et par af:3D VR briller Næste:VR Headset

Undersøgelse