Virtuelle beskyttelsesbriller

Virtuelle beskyttelsesbriller

3D VR glas engros pris VR 3D GlassesModel: CS-VR06Color: hvid, andre farver. Feltet VR er stor supplement og enhed for den vidunderlige oplevelse af at se film. Det er nemt at

Produktdetaljer

3D VR glas engros pris VR 3D briller

Model: CS-VR06

Farve: Hvid, andre farver.

Feltet VR er stor supplement og enhed for den vidunderlige oplevelse af at se film. Det er let at sætte din smartphone i det, og det er praktisk at operere og bruger. Med denne VR box, kan du få en vidunderlig oplevelse.

1. Beskrivelse

Materiale: ABS

Linse: Japan-importeret PMMA

Linse diameter: 40mm

Focal længde: 55 mm

Tykkelse: 9,5 mm med 8 varme varmeafledning huller

FOV: 80°

Ansøgning

For smartphone 4,0-6,0 tommer

Pakning detaljer:

produktstørrelse: 220 * 130 * 107 mm

karton størrelse: 720 * 470 * 310 mm

20stk/ctn 12KG/ctn

2. produkt billeder


5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, selvstændig afvejning køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere self balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!
Et par af:3D VR briller Næste:3D Virtual Reality Headset

Undersøgelse