3D VR briller

3D VR briller

VR pap 3D glassesModel: CS-VRBOXColor: WhiteThis VR boks er stor supplement og enhed for den vidunderlige oplevelse af at se film. Det er let at sætte din smartphone i det, og det er convenie

Produktdetaljer

VR pap 3D briller

Model: CS-VRBOX

Farve: hvid

Feltet VR er stor supplement og enhed for den vidunderlige oplevelse af at se film. Det er let at sætte din smartphone i det, og det er praktisk at operere og bruger. Med denne VR box, kan du få en vidunderlig oplevelse.

1. Beskrivelse

Linse: harpiks

Materiale: ABS + PC

Linse Diameter: 42 mm

Dele: polyuretan + servicering skum

FOV:115 "

Ansøgning

1. for smartphone 4,7-6 tommer

Farve valg: hvid

Bemærk: andre farver er tilgængelige med mængde over 1000pcs

Pakning detaljer:

Detail-størrelse: 20,5 * 14,5 * 15,5 CM

Detail N.W:567g, G.W 410g

Karton størrelse: 73,5 * 42 * 51 cm

30PCS/ctn

2. produkt billeder5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, selvstændig afvejning køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere self balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!


Et par af:Nej Næste:VR 3D briller

Undersøgelse