3D Virtual Reality

3D Virtual Reality

Google VR boks bærbare 3D GlassesModel: CS-VR18Color: WhiteThis VR boks er stor supplement og enhed for den vidunderlige oplevelse af at se film. Det er let at sætte din smartphone i det, og det er

Produktdetaljer

Google VR boks bærbare 3D briller

Model: CS-VR18

Farve: hvid

Feltet VR er stor supplement og enhed for den vidunderlige oplevelse af at se film. Det er let at sætte din smartphone i det, og det er praktisk at operere og bruger. Med denne VR box, kan du få en vidunderlig oplevelse.

1. Beskrivelse

Materiale: ABS

Linse: aspherics for anti-forvrængning, med 40mm diameter og 5,2 forstørrelse

gange

Diameter: 40mm

FOV:102 °

spone kan tages for rengøring

hjælp med nøgne øjne med shortsight under 600°

Ansøgning

1. for smartphone 4-6,5 tommer

2. farve valg: hvid

Bemærk: flere farver som sort, guld, grå og rød er tilgængelige med mængde over 1000pcs pakning detaljer:

Produkt størrelse: 194 * 117 * 127mm

Detail-størrelse: 215 * 135 * 135mm

produkt N.W:263g

produkt G.W:393g

30pcs/ctn

G.W: 13KG

2. produkt billeder

5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, selvstændig afvejning køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere self balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!
Et par af:3D Virtual Reality Headset Næste:Nej

Undersøgelse