3D Virtual Reality Headset

3D Virtual Reality Headset

VR boks Virtual Reality 3D briller II for Smart PhoneModel: CS-VR01Color: WhiteThis VR boks er stor supplement og enhed for den vidunderlige oplevelse af at se film. Det er let at sætte din smart ph

Produktdetaljer

VR boks Virtual Reality 3D briller II for Smart telefon

Model: CS-VR01

Farve: hvid

Feltet VR er stor supplement og enhed for den vidunderlige oplevelse af at se film. Det er let at sætte din smartphone i det, og det er praktisk at operere og bruger. Med denne VR box, kan du få en vidunderlig oplevelse.

1. Beskrivelse

Materiale: genanvendelige ABS

Linse: Fresnel

FOV:90 °

Størrelse nemlig smartphone: 4,7-6 tommer

Bestået CE, RoHS

Ansøgning

1. farve muligheder: sort, hvid

Bemærk: flere farver som rød, blå, gul eller orange er tilgængelige med mængde over 500pcs

2. For smart telefon 4,7-6,0 tommer

Pakning detaljer:

Detail-størrelse: 11,5 * 19 * 14.5 CM

Retail G.W:309 g

Karton størrelse: 57 * 45 * 40cm

30 stk/ctn

G.W: 11KG

2. produkt billeder


5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, selvstændig afvejning køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere self balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!


Et par af:Virtuelle beskyttelsesbriller Næste:3D Virtual Reality

Undersøgelse