Kids Scooter

Kids Scooter

ENGROS ALUCARD 4.0 tommer tohjulede BALANCE SCOOTERModel No.: CS-401Color: red1. DescriptionWith udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normalt at alle os nu og specifikt, th

Produktdetaljer

ENGROS ALUCARD 4.0 TOMMER TOHJULEDE BALANCE SCOOTER

Best.nr.: CS-401

Farve: rød

1. Beskrivelse

Med udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normale for os alle nu og specifikt, de elektricitets-motoriserede køretøjer er ikke luksus mere, vi har også flere og flere muligheder at vælge fra, mens to-hjulet El balance scooter, som er en populære miljømæssige resultat for moderne mennesker til at underholde og ride, er bare en af dem!

ALUCARD tohjulede balance scooter til børn bruger de bedste råvarer som vigtigste bord, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhed-beskyttet teknologi til at sikre dets sikkerhed og gratis folks bekymringer af uventede brændende eller eksplosion. Alle certifikater som CE, RoHS, FCC, UL og vigtigst, patentet er tilgængelig til eksport.

Parametre for ALUCARD electric scooter

Størrelse

4.0 tommer

Magt

250W * 2

MAX hastighed

5km/h

MAX hældning

504

MAX belastning vægt

60kg

Batterikapacitet

2200WH

Operation afstand

8-10KM

Ladetid

2 timer

Produktstørrelse

66 * 25 * 26 CM

NW

5,0 KG

Adapter magt

AC110-AC220V 50-60HZ

Farvemuligheder

Enhver farve kan tilpasses

2. produkt billeder


3.Step-af-skridt lede hen til benytter den balance board

Før du bruger den 4.0 tommer balance board for børn for første gang, skal forældre læse alle instruktionerne grundigt så de forstår den sikreste måde at ride.

Trin 1: Skal du forsigtigt trykke på tænd/sluk-knappen for at tænde den balance Board.

Trin 2: Sted en fod på en af trædepuderne, vent til indikatoren til at lyse op, og så står på de andre mund pad med din anden fod.

Trin 3: Når du står stabilt på bordet, brug dit tyngdepunkt direkte som måde scooter flytter-lean fremad eller baglæns for at flytte til denne retning eller gratis spin- men sørg for du ikke læne sig for meget.

Bemærk: Balance scooter til børn må ikke anvendes, hvis det ikke er afbalanceret. Hvis det ikke er helt vandret, vil dine børn lyde en advarsel, når de træder på det og balance board træder automatisk balance beskyttelsestilstand.

Brug din balance board sikkert

Trin 4: Brug bestyrelsen at drej til højre og venstre.

Trin 5: Få off balancering bestyrelsen, og træde ud på bagsiden af den afvejning bord med den ene fod først, og step ud med den anden.

Bemærk: det er forbudt for at gøre og pludselig vender mens du flytter ved høje hastigheder, som dette kunne være usikre.

Vende ikke den balancerende bord mens gennemkører en skråning, som dette kunne medføre scooter til at miste balancen.

Se billede næste side.

Billede: gå videre på din højre fod at dreje til venstre, og komme videre med din venstre at dreje til højre.

4. sikker brug retningslinjer

Dette afsnit giver dig information og advarsler om at bruge balancering brættet, så du kan holde helt sikkert samtidig have det sjovt. Således at du kan nyde din balance board sikkert, Læs venligst gennem retningslinjerne bruger først. Være særlig opmærksom bruger advarsler, som du bliver nødt til at bære disse i tankerne når ridning din afbalancering scooter, hvis du vil have en sikker og behagelig oplevelse.

Advarsel!

. Dine børn er let at miste balancen, crash til objekter eller falde balance scooter og ondt selv når som helst! For at undgå dette, Sørg for at du har grundigt Læs brugervejledningen inden du bruger. Sørg for, det fungerer korrekt, og at du er bekendt med hvordan man bruger alle tilbehør, før du lader dine børn bruger.

. Når lære at ride din balance board, gør har sikker på du bar beskyttende udstyr, såsom en hjelm, benbeskyttere og albue puder.

. Dette produkt er kun designet til at bære et barn, og skal ikke anvendes for dig for at færgen andre mennesker om!

. Ikke erstatte motoren med en tredjeparts-alternativ.

. Børn, der mere end 50 kg og kan ikke bruge dette produkt.

. Brug af balance scooter er underlagt lokale færdselsregler. Vær sikker på at respektere i nærheden fodgængere.

. Mens bruger 4,5 tommer electric scooter, være opmærksom på forhindringer i blad af dig og afstand-at have vil en klar linje eller synet hjælpe dig ride ud af fare!

. Fortæl du børn, når ridning bestyrelsen, holde knæ let bøjet og deres krop afslappet så at de kan holde sig afbalanceret.

. Mens ridning self balance scooter, holde din begge fødder fladt på trædepuderne.

. Spørg dine børn at bære fornuftige sports tøj, når du bruger dette produkt, da dette vil hjælpe dem til at reagere hurtigere i nødstilfælde.

. Hvis dine børn befri med en anden på en anden balance scooter, Sørg for at holde tilstrækkelig afstand mellem deres bestyrelser til at undgå nedbrud.

. Dens ' ikke en god idé at blive distraheret mens ridning din balance board, ved at tage telefonopkald, lytte til musik eller blot glide ud i en dagdrøm!

. Ikke ride din balance scooter i mørke eller dårligt oplyste områder.

. Kun bruge den selvstændig afvejning board når det fungerer korrekt, hvis ikke, stop benytter straks.

. Brug ikke på stejle skibakkerne.

. Protectors(supplied) bør altid anvendes, når du bruger din scooter.

5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, somatosensoriske køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!


Et par af:8 tommer voksen Scooter Næste:Store hjul Balance Scooter

Undersøgelse