Førte balancering Scooter

Førte balancering Scooter

Alucard nye 8 inch to hjul Smart Self balancering scootere med førte Model: CS-813Color: Blue1.Products & mærke DescriptionWith udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normal for alle

Produktdetaljer

Alucard nye 8 inch to hjul Smart Self balancering scootere med Led

Model: CS-813

Farve: blå

1. produkter & Brand beskrivelse

Med udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normale for os alle nu og specifikt, de elektricitets-motoriserede køretøjer er ikke luksus mere, vi har også flere og flere muligheder at vælge fra, mens to-hjulet El balance scooter, som er en populære miljømæssige resultat for moderne mennesker til at underholde og ride, er bare en af dem!

ALUCARD tohjulede balance scooter bruger de bedste råvarer som vigtigste bord, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhed-beskyttet teknologi til at sikre dets sikkerhed og gratis folks bekymringer af uventede brændende eller eksplosion. Alle certifikater som CE, RoHS, FCC, UL og vigtigst, patentet er tilgængelig til eksport.

Parametre for 8 tommer electric scooter

Brand navn

ALUCARD

Dæk størrelse

8 tommer

MAX hastighed

12km/h

MAX hældning

30°

Belastning

120kg

Batterikapacitet

4400WH

Operation afstand

15KM - 20KM

Ladetid

2-3 timer

Produktstørrelse

66 * 25 * 26 CM

Adapter magt

AC110-AC220V 50-60HZ

Farvemuligheder

Enhver farve kan tilpasses

Mund-pad farvemuligheder

Sort trædepuderne, røde trædepuderne og blå trædepuderne

2. produkt billeder


3. øve tips af selvstændige balance scooter

Her er nogle sikkerhedstip til ved hjælp af din B-Board udenfor:

* Bære komfortabel sports tøj og flade sko, så dine bevægelser ikke er begrænset.

* Praksis ridning dit bord i åbne vidder, indtil du er vant til at komme om bord, gå frem, gå baglæns, dreje, stoppe og komme ud.

* Ride på flad, overflader selv.

* Hvis du støder på ukendte terræn, kørsel, langsomt og aldrig tillade B-Board forlade Jorden.

* Selvstændig balance scooteren er designet til ridning i fladt terræn, og brug på ujævnt terræn vil påvirke din hastighed og bevægelse.

* Være særlig opmærksom på hvis du stadig ikke er helt fortrolig med ridning din egen balance scooter, og hvis du kommer på tværs af enhver fodgængere eller forhindringer, kontrollere omhyggeligt, vil du helt sikkert kunne passere før du flytter videre.

4. trin for trin guide til at bruge Self balancering scootere

Trin 1: Tryk forsigtigt på tænd/sluk-knappen for at tænde bestyrelsen.

Trin 2: Konfigurere bestyrelsens udligningsmekanisme.

Trin 3: Sted en fod på en af trædepuderne, vent til indikatoren til at lyse op, og så står på de andre mund pad med din anden fod.

Trin 4: Når du står stabilt på bordet, brug dit tyngdepunkt direkte, hvordan bestyrelsen flytter - læne sig fremad eller baglæns for at bevæge sig i denne retning, eller gratis spin - men sørg for du ikke læne sig for meget.

Trin 5: Bruge bestyrelsen til drej til venstre og højre.

Trin 6: Få ud af bestyrelsen. Før du træder ud Sørg for bestyrelsen er ordentligt afbalanceret, og træde ud på bagsiden af brættet med én mund først, og derefter træde ud med den anden.

5. C-STAR profil

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, selvstændig afvejning køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere self balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!Et par af:8 tommer Balance Scooter med håndtag Næste:2 hjul Smart Balance Scooter

Undersøgelse