8 tommer voksen Scooter

8 tommer voksen Scooter

ALUCARD 8 tommer 2 hjul BALANCE SCOOTER med LED lys & BLUETOOTH SPEAKERModel: CS-803BColor: White1.Products introduceWith udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normal for alle

Produktdetaljer

ALUCARD 8 tommer 2 hjul BALANCE SCOOTER med LED-lys & BLUETOOTH højttaler

Model: CS-803B

Farve: hvid

1. produkter indføre

Med udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normale for os alle nu og specifikt, de elektricitets-motoriserede køretøjer er ikke luksus mere, vi har også flere og flere muligheder at vælge fra, mens to-hjulet El balance scooter, som er en populære miljømæssige resultat for moderne mennesker til at underholde og ride, er bare en af dem!

ALUCARD tohjulede balance scooter bruger de bedste råvarer som vigtigste bord, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhed-beskyttet teknologi til at sikre dets sikkerhed og gratis folks bekymringer af uventede brændende eller eksplosion. Alle certifikater som CE, RoHS, FCC, UL og vigtigst, patentet er tilgængelig til eksport.

Parametre for 8 tommer electric scooter

Brand navn

ALUCARD

Dæk størrelse

8 tommer

MAX hastighed

12km/h

MAX hældning

30°

Belastning

120kg

Batterikapacitet

4400WH

Operation afstand

15KM - 20KM

Ladetid

2-3 timer

Produktstørrelse

66 * 25 * 26 CM

Adapter magt

AC110-AC220V 50-60HZ

Farvemuligheder

Enhver farve kan tilpasses

Mund-pad farvemuligheder

Sort trædepuderne, røde trædepuderne og blå trædepuderne

2. produkt billeder

3.User's begrænsninger varer

Gør ikke uautoriseret udskiftninger af produktdele, da dette kunne påvirke og skade bestyrelsens præstationer, og kan forårsage skade.

Brugeren vægtrestriktioner

Hvorfor har vi vægt begrænsninger? De er der at:

1. sikre sikkerheden for rider;

2. forhindre skader på brættet gennem overbelastning.

* Maksimalt anbefalede rider vægt: 100 kg

* Minimum anbefalet rider vægt: 20 kg

Afstand begrænsninger

Balance Board maksimale hastighed kan blive påvirket af en række faktorer.

Terræn: du kan ride hurtigere over flade, selv jorden, mens ujævne overflader vil forsinke dig.

Vægt: din vægt påvirker hvor hurtigt El-scooter kan gå.

Omgivende temperatur: bestyrelsen vil være i stand til at gå hurtigere, hvis det er gemt og brugt inden for de anbefalede temperaturintervaller; ikke at gøre dette vil resultere i lavere tophastigheder.

Vedligeholdelse: fastholde batteri og bestyrelsen i optimal stand vil øge din hastighed, boer ikke at gøre dette vil resultere i lavere tophastigheder.

Hvordan du ride: holde en rimelig konstant hastighed, som ofte stoppe og starte vil reducere bestyrelsens tophastighed.

Hastighedsbegrænsninger

Selvstændig balance hjulet anbefalede maksimale hastighed er 10 km/h. (teknisk det er 18 km/h).

Hvis du kører hurtigere end 10 km/h, vil bestyrelsen udsender et advarende lyd. Hvis du kører i denne hastighedsgrænse, bestyrelsen vil være i stand til at opretholde sin balance, men hvis du køre over grænsen det kunne være farligt, som bestyrelsen kan miste balancen.

4. C-stjernede Introduktion

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, selvstændig afvejning køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere self balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!


Et par af:2 hjul Smart Balance Scooter Næste:Førte balancering Scooter

Undersøgelse