2 hjul Smart Balance Scooter

2 hjul Smart Balance Scooter

ALUCARD 8 tommer 2 hjul BALANCE SCOOTER med LED lys sort COLORModel: CS-802LColor: Black1.DescriptionWith udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normalt at alle nu og spe

Produktdetaljer

ALUCARD 8 TOMMER 2 HJUL BALANCE SCOOTER MED LED LYS SORT FARVE

Model: CS - 802L

Farve: sort

1. Beskrivelse

Med udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normale for os alle nu og specifikt, de elektricitets-motoriserede køretøjer er ikke luksus mere, vi har også flere og flere muligheder at vælge fra, mens to-hjulet El balance scooter, som er en populære miljømæssige resultat for moderne mennesker til at underholde og ride, er bare en af dem!

ALUCARD tohjulede balance scooter bruger de bedste råvarer som vigtigste bord, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhed-beskyttet teknologi til at sikre dets sikkerhed og gratis folks bekymringer af uventede brændende eller eksplosion. Alle certifikater som CE, RoHS, FCC, UL og vigtigst, patentet er tilgængelig til eksport.

Parametre for 8 tommer electric scooter med LED lys

Brand navn

ALUCARD

Dæk størrelse

8 tommer

MAX hastighed

12km/h

MAX hældning

30°

Belastning

120kg

Batterikapacitet

4400WH

Operation afstand

15KM - 20KM

Ladetid

2-3 timer

Produktstørrelse

66 * 25 * 26 CM

Adapter magt

AC110-AC220V 50-60HZ

Farvemuligheder

Enhver farve kan tilpasses

Mund-pad farvemuligheder

Sort trædepuderne, røde trædepuderne og blå trædepuderne

2. produkt billeder3. ALUCARD smart balance hjulet sikkerhedsforanstaltninger:

Om sikkerhedsforanstaltningerne

Vi ønsker vores kunder skal kunne nyde ALUCARD smart balance hjulet sikkert, så de kan få mest muligt ud af deres erfaringer.

Hvis du har nogensinde lært at cykle, køre bil eller betjene nogen anden form for køretøjet, at erfaring vil hjælpe dig, når at lære at ride den tohjulede balance scooter sikkert.

Vi anbefaler på det kraftigste alle brugere at læse sikkerhedsforanstaltninger grundigt før brug.

Læs disse anvisninger omhyggeligt for nogle vigtige sikkerhedsadvarsler, maksimal hastighed, indikator advarsler og hvor hen til slukke sikkert BALANCE SCOOTER.

Tjek den BALANCE SCOOTER før hver anvendelse, og hvis dele er løs ikke ride den og komme i kontakt med din leverandør til at arrangere en reparation.

Brug ikke dette produkt på en måde, der kan forårsage skade på andre personer eller ejendom.

Gør ikke uautoriseret udskiftninger af produktdele, da dette kunne påvirke og skade bestyrelsens præstationer, og kan forårsage skade.

4. ADVARSEL

Advarsel:

Den elektriske balancering bestyrelsen anbefalede maksimale hastighed er 10km/h

Ikke ride uden ordentlig uddannelse og vejledning. Ikke ride ved høj hastighed på jorden uden for din kontrolkapacitet.

Ikke bære en eller flere passagerer. Ellers kan det bryde balancen af køretøjet og øge risikoen for tab kontrol.

Ride med korrekte drivende teknikker og undgå drejning er bakker, ujævn terræn og stejle skråning.

Ikke ride selv balance board når du drikker eller spiser stimulanser

5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, selvstændig afvejning køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere self balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!Et par af:CS-103 Smart Balance Wheel Hummer Næste:8 tommer voksen Scooter

Undersøgelse