U stil to-hjulet Scooter

U stil to-hjulet Scooter

ALUCARD 6,5 tommer to hjul stående SCOOTERModel No.: CS-608Color: Red1.DescriptionWith udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normalt at vi nu alle og specielt, elektr

Produktdetaljer

ALUCARD 6,5 TOMMER TO HJUL STÅENDE SCOOTER

Best.nr.: CS-608

Farve: rød

1. Beskrivelse

Med udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normale for os alle nu og specifikt, de elektricitets-motoriserede køretøjer er ikke luksus mere, vi har også flere og flere muligheder at vælge fra, mens to-hjulet El balance scooter, som er en populære miljømæssige resultat for moderne mennesker til at underholde og ride, er bare en af dem!

ALUCARD tohjulede balance scooter bruger de bedste råvarer som vigtigste bord, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhed-beskyttet teknologi til at sikre dets sikkerhed og gratis folks bekymringer af uventede brændende eller eksplosion. Alle certifikater som CE, RoHS, FCC, UL og vigtigst, patentet er tilgængelig til eksport.


Model nr.:

CS-608

Produktnavn

Alucard U stil 2 hjulet Self Balance Scooter 6,5 tommer hjul

Materiale:

ABS + PC

Max belastning:

120KG

Max hastighed:

12km/h

Max kilometertal:

18-20km

Batteri:

4400mAh/Sumsung/LG batteri

Motor effekt:

500-700W

Max Tilt vinkel:

≤ 30°

Nettovægt:

12KG

Opladningstid:

3 timer

Dæk størrelse:

6.5inch(171mm)

Opladning spænding:

AC 110-220V 50-60Hz

Farve:

Rød, sort, hvid, blå, Glod, grøn, tilpasset.

2. produkt billeder3. certificering


Advarsel!

. Du risikerer at miste balancen, crash i til objekter eller falde ned dit balance board og skade dig selv når som helst! For at undgå dette, Sørg for, at du har Læs brugervejledningen grundigt inden brug. Før du bruger din egen balancering scooter, Sørg for det fungerer korrekt, og at du er bekendt med hvordan man bruger alle tilbehør.

. Når lære at ride din balance board, Sørg for at du har iført beskyttelsesudstyr, såsom en hjelm, benbeskyttere, albue puder, osv.

. Dette produkt er kun beregnet til befordring af én person, og skal ikke anvendes for dig for at færgen andre mennesker om!

. Det er ikke tilladt for at erstatte motoren med en tredjeparts-alternativ.

. Børn, der vægt mindre end 30KG ikke kan bruge dette produkt, og børn, der vægt mere skal overvåges af en voksen på alle tidspunkter.

. Mennesker med hjertesygdomme, forhøjet blodtryk eller mobilitetsspørgsmålene bør ikke bruge dette produkt. Gravide kvinder og personer med handicap bør også afstå fra at bruge dette produkt.

. Dette produkt bør ikke anvendes, hvis du har indtaget alkohol eller taget medicin, og du bør ikke være lastet med elementer i dine hænder mens ridning i bestyrelsen.

. Brug af balance scooter er underlagt lokale færdselsregler. Vær sikker på at respektere i nærheden fodgængere.

. Når du bruger el-scooter, være opmærksom på hindringer straks i blad af dig og i afstand-har en klar linje eller synet vil hjælpe dig med at ride sikkert!

. Når ridning balancering bestyrelsen, holde dine knæ let bøjet og din krop afslappet så du kan holde god balance.

. Mens ridning self balance scooter, hold begge fødder fladt på trædepuderne.

. Bær fornuftige sports tøj når du bruger dette produkt, som dette vil hjælpe dig til at reagere hurtigere i nødstilfælde.

. Scooteren bruges ikke til at bære mere end én person.

. Den kombinerede vægt af rytteren og noget de transporterer må ikke overstige den maksimale vægt fremgår af sikkerhedsforanstaltningerne.

. Der skal være en passende belastning på modkontoen bord, ellers brugeren kan skade sig selv eller bestyrelsen. Ud over dette, belastningen skal være større end den mindste vægtgrænse fremgår de sikkerhedsforanstaltninger, ellers vil brugeren være i stand til at styre hover board, og gå ned ad bakke, bremse eller stoppe vil være særligt usikre!

. Ride altid den afvejning bord med en hastighed, der er sikkert for dig og folk omkring dig, og det vil gøre det lettere for dig at stoppe.

. Hvis du befri med en anden på en anden balance scooter, Sørg for at holde tilstrækkelig afstand mellem dine bestyrelser til at undgå nedbrud.

. Være på vagt hele tiden, som når du rider din scooter, du står 10cm fra jorden.

. Når du tænder på din balance board, bevare kontrollen over dit tyngdepunkt således at du ikke miste balancen og falde.

. Tillad ikke dig selv for at blive distraheret mens ridning din balance board, ved at tage telefonopkald, lytte til musik eller blot glide ud i en dagdrøm!

. Du skal ikke glider på våde overflader, reverse for lange afstande, ride ved høje hastigheder, eller drej samtidig bevæger sig hurtigt.

. Ikke ride din balance scooter i mørke eller dårligt oplyste områder.

. Prøv at undgå at bruge dette produkt til at gå over forhindringer, is eller sne.

. Når ridning, undgå forhindringer fyldt på jorden og snoede veje.

. Brug ikke dette produkt i afgrænsede områder med en masse forhindringer.

. Kun bruge din selvstændige balance board når det fungerer korrekt, hvis det ikke, stop benytter sig straks.

. Brug ikke på stejle skibakkerne.

. Brug ikke dit balance board på offentlige gader.

. Læse betjeningsvejledningen omhyggeligt, før du bruger din balance board.

. Du bør altid bruge protectors(supplied), når du bruger din scooter.

. Bemærk venligst at den maksimale hastighed-alt efter din vægt-18km/h, men vi anbefaler, at du ikke går hurtigere end 10km/h. Hvis du går hurtigere end dette, vil et alarmsignal advare dig.

. Brug beskyttelsesudstyr for hoved, albuer og knæ. Bestyrelsens afvejning er mindre egnet, eller snarere slet ikke egnet til brug på ujævn, stejl eller våde overflader og frosne haven.

5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, somatosensoriske køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!

Et par af:Smuk 2 hjulet El Scooter Næste:8 tommer Balance Scooter med håndtag

Undersøgelse