Transformer 2-hjulet Scooter

Transformer 2-hjulet Scooter

ENGROS ALUCARD 6,5 tommer tohjulede BALANCE SCOOTERModel No.: CS-602BColor: white1. DescriptionWith udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normale for os alle nu og specielt,

Produktdetaljer

ENGROS ALUCARD 6,5 TOMMER TOHJULEDE BALANCE SCOOTER

Best.nr.: CS-602B

Farve: hvid

1. Beskrivelse

Med udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normale for os alle nu og specifikt, de elektricitets-motoriserede køretøjer er ikke luksus mere, vi har også flere og flere muligheder at vælge fra, mens to-hjulet El balance scooter, som er en populære miljømæssige resultat for moderne mennesker til at underholde og ride, er bare en af dem!

ALUCARD tohjulede balance scooter bruger de bedste råvarer som vigtigste bord, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhed-beskyttet teknologi til at sikre dets sikkerhed og gratis folks bekymringer af uventede brændende eller eksplosion. Alle certifikater som CE, RoHS, FCC, UL og vigtigst, patentet er tilgængelig til eksport.

Parametre for ALUCARD electric scooter (med Bluetooth)

Størrelse

6,5 tommer

Magt

350W * 2

MAX hastighed

12km/h

MAX hældning

30°

MAX belastning vægt

120kg

Batterikapacitet

4400WH

Med Bluetooth

Ja

Operation afstand

15KM - 20KM

Ladetid

3 timer

Produktstørrelse

66 * 25 * 26 CM

NW

11.5 KG

Adapter magt

AC110-AC220V 50-60HZ

Farvemuligheder

Enhver farve kan tilpasses

2. produkt billeder


3.Step-af-skridt lede hen til benytter den balance board

Før du bruger scooteren for første gang, skal brugerne læse alle instruktionerne grundigt så de forstår at ride sikkert.

Trin 1: Skal du forsigtigt trykke på tænd/sluk-knappen for at tænde den balance Board. Du vil høre en lyd som "indtaste Bluetooth", der betyder, at Bluetooth-tilstand er aktiveret, så du kan søge Bluetooth med dine mobile enheder. Spille musik, mens du nyder sjovt!

Trin 2: Sætte en fod på en af trædepuderne, ikke står på anden fod pad med din anden fod indtil indikatoren lyser op.

Trin 3: Når du står stabilt på bordet, brug dit tyngdepunkt direkte som måde scooter flytter-lean fremad eller baglæns for at flytte til denne retning eller gratis spin- men sørg for du ikke læne sig for meget.

Bemærk: Balance scooter kan ikke bruges, hvis det ikke er afbalanceret. Hvis det ikke er helt vandret, vil du høre en advarsel, når du træder på det og balance board træder automatisk balance beskyttelsestilstand.

Brug din balance board sikkert

Trin 4: Brug bestyrelsen at drej til højre og venstre.

Trin 5: Få off balancering scooteren, og trin ned til den bageste del af hover brættet med én fod først, derefter den anden.

Bemærk: det er absolut forbudt for at gøre skarpe sving mens du flytter ved høje hastigheder, som dette kunne være usikre.

Tænde ikke den balance board mens gennemkører en skråning, ans dette kunne medføre scooter til at miste balancen.

Se billede næste side.


Billede: gå videre på din højre fod at dreje til venstre, og komme videre med din venstre at dreje til højre.

4. sikker brug retningslinjer

Dette afsnit giver dig information og advarsler om at bruge balancering brættet, så du kan holde helt sikkert samtidig have det sjovt. Således at du kan nyde din balance board sikkert, Læs venligst gennem retningslinjerne bruger først. Være særlig opmærksom bruger advarsler, som du bliver nødt til at bære disse i tankerne når ridning din afbalancering scooter, hvis du vil have en sikker og behagelig oplevelse.

Advarsel!

. Brugere er let at miste balancen, crash til objekter eller falde ned dit balance board og skade dig selv når som helst! For at undgå dette, Sørg for, at du har Læs brugervejledningen grundigt inden brug. Før du bruger din egen balancering scooter, Sørg for det fungerer korrekt, og at du er bekendt med hvordan man bruger alle delene.

. Når du lærer hvordan du ride din balance board, Sørg for at du har iført beskyttelsesudstyr, som en hjelm, knæbeskyttere, albuebeskyttere, puder og lignende.

. Bemærk venligst, denne self balancering scooter er tilladt at foretage én person kun, og kan ikke bruges til at fragte andre mennesker om!

. Kan du ikke erstatte motoren med en tredjeparts-alternativ.

. Børn, der vægt mindre end 30KG ikke kan bruge dette produkt, og børn, der vægt mere skal overvåges af en voksen på alle tidspunkter.

. Mennesker med hjertesygdomme, forhøjet blodtryk eller mobilitetsspørgsmålene er ikke foreslået for at bruge denne scooter. Gravide kvinder og personer med handicap bør også afstå fra at bruge dette produkt.

. Når ridning balancering bestyrelsen, holde dine knæ let bøjet og din krop afslappet at holde god balance.

. Mens rider på egen balance scooter, holde begge dine fødder fladt på trædepuderne.

. Bær fornuftige sports tøj for at hjælpe dig til at reagere hurtigere i nødstilfælde.

. Sørg for der er en passende belastning på modkontoen bestyrelsen, ellers brugeren kan skade sig selv eller bestyrelsen. Ud over dette, skal belastningen være større end minimum vægtgrænsen fremgår sikkerhedsforanstaltninger, ellers brugere kan være ude af stand til at styre hover board, og gå ned ad bakke, bremse eller stoppe vil være særligt usikre!

. Hvis du befri med en anden på en anden balance scooter, Sørg for at holde tilstrækkelig afstand mellem dine bestyrelser til at undgå nedbrud.

. Være på vagt hele tiden, som når du rider din scooter, du står 10cm fra jorden.

. Tillad ikke dig selv for at blive distraheret mens ridning din balance board, ved at tage telefonopkald, lytte til musik eller blot glide ud i en dagdrøm!

. Du skal ikke glider på våde overflader, reverse for lange afstande, ride ved høje hastigheder, eller drej samtidig bevæger sig hurtigt.

. Bemærk venligst at den maksimale hastighed-alt efter din vægt-18km/h, men vi anbefaler, at du ikke går hurtigere end 10km/h. Hvis du går hurtigere end dette, vil et alarmsignal advare dig.

5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og andre avancerede relateret udstyr, C-stjerne er stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, somatosensoriske køretøjer, elektrisk skateboard og den som. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!


Et par af:Normal Hoverboards Næste:Lamborghini to-hjulet Scooter

Undersøgelse