Lamborghini to-hjulet Scooter

Lamborghini to-hjulet Scooter

ALUCARD Lamborghini stil 2 hjul SELF BALANCE SCOOTER 6,5 tommer med Bluetooth-rød, MODEL: CS-603BCOLOR:RED1. DescriptionThe Alucard scooter med 6,5 hjul Lamborghini stil er en intelligent, teknologi

Produktdetaljer

ALUCARD Lamborghini stil 2 hjul SELF BALANCE SCOOTER 6,5 tommer med Bluetooth-rød,

MODEL: CS-603B

FARVE: RØD

1. Beskrivelse

Alucard scooter med 6,5 hjul Lamborghini stil er en intelligent, teknologisk avanceret løsning, der giver brugeren personlige motion baseret på dynamisk afbalancering principper beregning af brugerens tyngdepunkt ved hjælp af gyroskop og acceleration sensorer. Ved hjælp af de nyeste teknologi og produktionsprocesser, hver scooter pass strenge test for kvalitetskontrol. Med lys, max vægt, bærbart design, brugervenlighed, vifte, og OEM service.

ALUCARD tohjulede balance scooter bruger de bedste råvarer som vigtigste bord, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhed-beskyttet teknologi til at sikre dets sikkerhed og gratis folks bekymringer af uventede brændende eller eksplosion. Alle certifikater som CE, RoHS, FCC, UL og vigtigst, patentet er tilgængelig til eksport.


Model nr.:

CS-603B

Produktnavn

Alucard Lamborghini stil 2 hjulet Self Balance Scooter 6,5 tommer hjul med Bluetooth-rød

Materiale:

ABS + PC

Max belastning:

120KG

Max hastighed:

12km/h

Max kilometertal:

18-20km

Batteri:

4400mAh/Sumsung/LG batteri

Motor effekt:

500-700W

Max Tilt vinkel:

≤ 30°

Nettovægt:

12KG

Opladningstid:

3 timer

Dæk størrelse:

6.5inch(171mm)

Opladning spænding:

AC 110-220V 50-60Hz

Farve:

Rød, sort, hvid, blå, Glod, grøn, tilpasset.

2. produkt billederProduktion line

Lastning

Certifikat

Udstilling


3.Step-af-skridt lede hen til benytter den balance board

Før du bruger balancering bestyrelsen for første gang, skal brugerne læse alle instruktionerne grundigt så de forstår den sikreste måde at ride

Trin 1: Skal du forsigtigt trykke på tænd/sluk-knappen for at tænde den balance Board.

Trin 2: Sted en fod på en af trædepuderne, vent til indikatoren til at lyse op, og så står på de andre mund pad med din anden fod.

Trin 3: Når du står stabilt på bordet, brug dit tyngdepunkt direkte som måde balancering scooter flytter-lean fremad eller baglæns for at flytte til denne retning eller gratis spin- men sørg for du ikke læne sig for meget.

Bemærk: Balance scooter må ikke anvendes, hvis det ikke er afbalanceret. Hvis det ikke er helt vandret, vil det lyde en advarsel, når du træder på det og balance board træder automatisk balance beskyttelsestilstand.

Brug din balance board sikkert

Trin 4: Brug bestyrelsen at drej til højre og venstre.

Trin 5: Få off balancering bestyrelsen, og træde ud på bagsiden af den afvejning bord med den ene fod først, og step ud med den anden.

Bemærk: Gør ikke og pludselig vender mens du flytter ved høje hastigheder, som dette kunne være farligt.

Tænde ikke den balance board mens gennemkører en skråning, ans dette kunne medføre scooter til at miste balancen.

Billede: gå videre på din højre fod at dreje til venstre, og komme videre med din venstre at dreje til højre.

1. Please klædt sikkerhed beskyttende udstyr som handsker, albue og knæ puder.

2. bør ikke være ridning i travl trafik og Crowded steder.

3. bør ikke ridning på ujævn vej, såsom snavs, grusveje.

4. bør ikke være på mere end 30 ° rampe ridning op og ned.

5. børn under 12 ikke at foreslå for at studere og ridning.

6. ikke anbefales cykling nord koldt om vinteren.

7. skal ikke ride på vejen køretøj.

4. sikker brug retningslinjer

Dette afsnit giver dig information og advarsler om at bruge balancering brættet, så du kan holde helt sikkert samtidig have det sjovt. Således at du kan nyde din balance board sikkert, Læs venligst gennem retningslinjerne bruger først. Være særlig opmærksom bruger advarsler, som du bliver nødt til at bære disse i tankerne når ridning din afbalancering scooter, hvis du vil have en sikker og behagelig oplevelse.

5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, somatosensoriske køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!

Et par af:Transformer 2-hjulet Scooter Næste:Knight to hjulet El Scooter

Undersøgelse