15 tommer Smart Scooter med håndtag

15 tommer Smart Scooter med håndtag

ENGROS ALUCARD 15 tommer to hjul BALANCE SCOOTER med HANDLEModel No.: CS-T201Color: White1.DescriptionWith udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normale for os alle nu og sp

Produktdetaljer

ENGROS ALUCARD 15 TOMMER TO HJUL BALANCE SCOOTER MED HÅNDTAG

Best.nr.: CS-T201

Farve: hvid

1. Beskrivelse

Med udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normale for os alle nu og specifikt, de elektricitets-motoriserede køretøjer er ikke luksus mere, vi har også flere og flere muligheder at vælge fra, mens to hjul elektrisk balance scooteren med håndtag, som er en populære miljømæssige resultat for moderne mennesker til at underholde og ride, er bare en af dem!

ALUCARD tohjulede balance scooter med håndtag bruger de bedste råvarer som vigtigste bord, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhed-beskyttet teknologi til at sikre dets sikkerhed og gratis folks bekymringer af uventede brændende eller eksplosion. Alle certifikater som CE, RoHS, FCC, UL og vigtigst, patentet er tilgængelig til eksport.

Specifikationer

Specifikationer

Parametre

Detaljer

Produktnavn

Alucard store hjul Self Balance Scooter Bluetooth Hoverboard med håndtag


Modelnummer

CS-T201


Motion Control akslen

Vandret


Vægt

26kg

Standard tilbehør

Max.Speed

Omkring 18km/h

Hastighedsoverskridelser alarm aktiveres på 12km/h

Max.Range

15-35km

variere med Rytterens vægt, vejen betingelse og temperatur

Max.Climbing vinkel

Omkring 15°

Rider vejer 60kg få op til 18°

Arbejds temperatur

-10℃-40℃

Bedste på 10℃-30℃

Max.Load

120kg


Ladning spænding

AC220V 50-60Hz

Valgfrit: 110V/110V-240V

Opladningstiden

4-6 timer


Størrelse

Længde: 60 cm, bredde: 39 cm, højde: 130 cm


Dæk størrelse

15 inches


Platform højde

22,5 cm


Chassis højde

10cm


2. produkt billeder


3. stillede ofte spørgsmål

Trin for trin guide til at bruge den balance board

Trin 1: Skal du forsigtigt trykke på tænd/sluk-knappen for at tænde den balance Board.

Trin 2: Sætte dine fødder på bord og holde i håndtaget for at gøre de elektriske Balance Hover bord til at fornemme din tyngdekraften.

Trin 3: Når du står stabilt på bordet, skubbe indehaveren fremad/bagud/højre/venstre til direkte som måde El-scooter flytter.

Trin 4: Få off balancering bestyrelsen, og træde ud på bagsiden af den afvejning bord med den ene fod først, og step ud med den anden.

Lille færdigheder til at håndtere selv Balance Scooter

· Bare slappe af for dig første ridning. Måske vil bestyrelsen ryste lidt på grund af dine spændinger når du står på pedalen. Det er OK, du vil finde balancen snart.

· Ride denne E-scooter langsomt, når du lærer at håndtere og ikke at gøre kroppen læner sig for meget.

· Når du er dygtig kan nok til at ride du forsøge at glide.

Se billedet:


4. sikker brug retningslinjer

Dette afsnit giver dig information og advarsler om at bruge den balance board. så du kan holde helt sikkert samtidig have det sjovt. Bare være særligt opmærksomme på disse advarsler og huske dem på, for din sikker og behagelig oplevelse.

Advarsel!

. Når lære at ride din balance board, Sørg for at du har iført beskyttelsesudstyr, såsom en hjelm, benbeskyttere, albue puder, osv.

. To-hjulet scooter er designet til at bære en person kun.

. Udskiftning af El-Scooter motor med en tredjeparts-alternativ er ikke tilladt.

. Børn, der mindre end 25 kg og kan ikke bruge dette produkt, og børn, der bruger scooter skal overvåges af en voksen hele tiden.

. Ved hjælp af køretøjets balance skal adlyde de lokale færdselsregler. Vær sikker på at respektere i nærheden fodgængere.

. Holde dine fødder på pedalen mens ridning self balance scooter.

. Bær fornuftige sports tøj når du bruger dette produkt, som dette vil hjælpe dig til at reagere hurtigere i nødstilfælde.

. Ridning i modkontoen bestyrelsen med en hastighed der er sikker for dig og folk omkring dig, og det vil gøre det lettere for dig at stoppe.

. Holde tilstrækkelig afstand mellem dine bestyrelser til at undgå nedbrud, hvis du befri med en anden på en anden balance scooter.

. Ikke ride din smart elektrisk køretøj i mørke eller dårligt oplyste områder.

. Forbyde brug af dette produkt til at gå over forhindringer, is eller sne.

. Læse betjeningsvejledningen omhyggeligt, før du bruger din balance board.

5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, somatosensoriske køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!Et par af:10 tommer Hoverboard med håndtag Næste:2 hjul elektrisk stående scooter

Undersøgelse