10 tommer Hoverboard med håndtag

10 tommer Hoverboard med håndtag

ENGROS ALUCARD tohjulede BALANCE SCOOTERModel No.: CS-T202Color: White1.Description●The cool enhed for young●Riding og fjernbetjening, to-vejs til play●Easy at lære og bekvemt at carry●Ow

Produktdetaljer

ENGROS ALUCARD TOHJULEDE BALANCE SCOOTER

Best.nr.: CS-T202

Farve: hvid


1. Beskrivelse

●PIN2 afkøle indretning for unge

●Riding og fjernbetjening, to måde at spille

●Easy til at lære og bekvemt at bære

●Own komplet Kvalitetscertifikat og mange sikkert teknologier

●Long afstand interval for 20km

ALUCARD tohjulede balance scooter bruger de bedste råvarer som vigtigste bord, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhed-beskyttet teknologi til at sikre dets sikkerhed og gratis folks bekymringer af uventede brændende eller eksplosion. Alle certifikater som CE, RoHS, FCC, UL og vigtigst, patentet er tilgængelig til eksport.


Parametre for Alucard elektriske balance scooter

Modelnummer

CS-T202

Nettovægt

13,5 kg

Minimum belastning

25kg

Maksimal belastning

120kg

Maksimal hastighed

15km/h

Maksimal rækkevidde

20km

Radius af venderadius

0m

Batteri

Genopladelige lithium batteri

Opladning krav

100-240V 50 eller 60 Hz

Batteriets vægt

1,5 kg

Længde, bredde

52cm * 24,5 cm

Håndtere højde

140cm

Kørehøjde

14,4 cm

Dæk type

Massivt dæk

Batterikapacitet

36V 5.8Ah

2. produkt billeder
3.Step-af-skridt lede hen til benytter den balance board

trin

Trin 1: Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde balancering Hover bestyrelsen.

Trin 2: Sætte dine fødder på bord og klemme indehaveren med dine ben.

Trin 3: Når du er klar til at gå, bruge dine ben til at styre den bevægelige retning af elektriske balancering scooter, men sørg for at din saldo.

Trin 4: Trin ned til den bageste del af modkontoen brættet med én fod først, og step ud med den anden.

Noter

Note 1: når du skubber bagud, vil det lyde en advarsel til at minde dig om at være forsigtig i tilfælde af bryder sammen nogle forhindringer.

Note 2: Gør ikke og pludselig vender mens du flytter ved høje hastigheder, som dette kunne være farligt.

Note3:do vende ikke den balancerende bord mens gennemkører en skråning at undgå forårsager scooter til at miste balancen.

Note4: denne e-scooter kan flytte som din hensigt for sine Smart sensor til at analysere du ben handling. Så nødt du bare til at kontrollere den smarte elektriske køretøj med dine ben.

4. sikker brug retningslinjer

Dette afsnit giver dig information og advarsler om at bruge balancering brættet, så du kan holde helt sikkert samtidig have det sjovt. Så Læs venligst gennem disse bruger retningslinjer for det første. Være særlig opmærksom bruger advarsler, som du bliver nødt til at tænke disse når ridning din afbalancering scooter, hvis du vil have en sikker og behagelig oplevelse.

Advarsel!

. Du risikerer at miste balancen, crash i til objekter eller falde ned dit balance board og skade dig selv når som helst! For at undgå dette, Sørg for, at du har Læs brugervejledningen grundigt inden brug.

. Før du bruger din egen balancering scooter, Sørg for det fungerer korrekt, og at du er bekendt med hvordan man bruger alle tilbehør.

. Når lære at ride din balance board, Sørg for at du har iført beskyttelsesudstyr, såsom en hjelm, benbeskyttere, albue puder, osv.

. Scooteren bruges ikke til at bære mere end én person.

. Kan ikke erstatte sin motor med en tredjeparts-alternativ.

. Børn, der mindre end 25 kg og kan ikke bruge dette produkt, og børn, der bruger elektrisk self saldo pegefølsomme bestyrelsen skal overvåges af en voksen hele tiden.

. Mennesker med hjertesygdomme, forhøjet blodtryk er ikke foreslået for at bruge dette produkt. Gravide kvinder og personer med handicap bør også afstå fra at bruge dette produkt.

. Ved hjælp af balance scooter bør være underlagt lokale færdselsregler. Vær sikker på at respektere i nærheden fodgængere.

. Gør din begge fødder fladt på trædepuderne mens ridning self balance scooter

. Ridning elbil på en sikker hastighed for dig og folk omkring dig, og dette vil gøre det lettere for dig at stoppe.

. Holde tilstrækkelig afstand mellem dine bestyrelser til at undgå nedbrud, hvis du befri med en anden på en anden balance scooter.

. Tillad ikke dig selv for at blive distraheret mens ridning din balance board, ved at tage telefonopkald, lytte til musik eller blot glide ud i en dagdrøm!

. Du skal ikke glider på våde overflader, reverse for lange afstande, ride ved høje hastigheder, eller drej samtidig bevæger sig hurtigt.

. Bør ikke bruge dette produkt til at gå over forhindringer, is eller sne.

. Læse betjeningsvejledningen omhyggeligt, før du bruger din balance board.

5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og avanceret andre relaterede udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for to-hjulet balance scooter, hånd-hold balance scooter, somatosensoriske køretøjer, elektrisk skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!
Et par af:3D Virtual Reality Næste:VR Headset

Undersøgelse