Hvad er rejsen med dig? Inkluderes balancen?

- Feb 22, 2019-

Spring outing.jpg


Forår blomstrer i naturen, når folk ser farverige og duftende blomster, vil de naturligvis stoppe og se. Undersøgelsen fandt ud af, at blomstervisning kan fjerne nervøs spænding og visuel træthed. Derudover er blomstervisning også gavnlig for reguleringen af centralnervesystemet og forbedrer forskellige funktioner i kroppen. Parkerne til visning af blomster er imidlertid for store. Vi skal forberede et balancehjul ud over mad, drikke og anden mad! I en foråret tur til at slappe af, bliver du for træt.


balance wheel.jpg


Elektrisk smart balance hjul, også kendt som elektrisk selvbalancering scooter, elektrisk hoverboard og så videre, generelt stående kørsel, uden gashand og bremse, men gennem legemet tyngdekraften og joysticket til at styre kroppens bevægelse, læner kroppen sig fremad, bagud baglæns Stil lige og bremse, vippe kroppen til venstre eller højre eller sving joysticket for at dreje eller dreje rundt, dreje 360 ° på plads, og kørehastigheden er proportional med kroppens hældningsvinkel. Nogle kan bruge den tilsvarende fodstang til at styre balancenhjulets krop med kalven og de frie hænder.


Balancen er grøn, intelligent og fleksibel, hvilket giver dig en helt ny køreoplevelse. Det er det ideelle våben til at trække vinden og køle, underholdning og fitness, fritidsrejser, reklame, etikettefejring, sikkerhedspatrulje og mobiloptagelse. Almindeligt anvendte balancehjul på markedet omfatter unicykler, tohjulede hjul, drejningsmotorer og scootere. Der vil være flere mennesker i forårsturen, det tohjulede balancehjul er nemmere at styre, og udholdenhedsevnen er stærk, du kan tage os for at se mere smuk natur.

Et par af:Smart Balance hjulet, giver dig et Smart liv oplevelse Næste:Genudgiv nye standarder, et stort antal nationale standard elektriske cykler vil blive ukvalificeret