PK aktivitet af C-stjerne i ALIBABA

- Sep 28, 2016-

I thESEdage,vores virksomhedC-stjernede INDUSTRIAL LIMITED tager fra hinanden i en aktivitet, opkaldt hundrede gruppe kamp, som er tilrettelagt af ALIBABA.Denne aktivitet er en PK af præstation mellem de vigtige klienter i business kredsen af ALIBABA i Baoan område, Shenzhen. Form af denne aktivitet er leder, salg af udenrigshandel, en støtte person i en virksomhed som en gruppe joinforbindelsen i denne aktivitet til at have en kamp, lederen spiller rollen som kommandør, supporter tager del af kommissær og salg spille som loddemateriale. Denne aktivitetstid er fra August 26thtil September 25th.


På August 19th, 2016 vores chefog den politiske kommissær tog fra hinanden i opstarten meeting. På August 23 afholdt vi et internt møde at fejre og tilskynde vores salg at forsøge deres bedste for at kæmpe. På August 25th, vi alle kom ALIBABA fuld lanceringen konference. med den spændende musik vores Loddemetal løb ind i mødested, og hundrede folk råbte og vinkede flaget. Denne scene var meget spektakulær.

Udstilling af vores Loddemetal:


Faktisk,Vi gjorde ikket har undfangelse og spænding af PK eller konkurrence før denne fuld lanceringen konference, og vi bare arbejder og udforsker vores klienter som sædvanlig. Dog med presset fra andre salgmål, råben af hver person, atmosfæren af andre tillid, vi følte virkelig at vi var i en kamp på en gang i denne konference. Den første dag i denne kamp, organiseret manager en ceremoni for at pumpe vores alle salg op. I samme morgen stod ledere i andre afdelinger på begge sider af indgangen. Og de nåede deres hænder for at give vores Loddemetal kamp og juble dem op hele tiden. Så vi dannede en cirkel, og hver afdelingsleder kaldes en erklæring, som jeg fra *** afdeling, vil jeg har ingen hvile i denne måned og prøve mit bedste for at støtte vores Loddemetal for at nå deres mål. Vores Loddemetal gjorde også et stort moralsk show høre støtte fra andre afdelinger:Mit mål er ***, jeg vil forsøge mit bedste for at nå det!Da jeg lyttede til deres mål, følte deres bestemmelse af kampen, jeg troede, at vi vil være et team med fuld kamp kapacitet, og vi vil vinde i denne aktivitet. Hver lodde af C-stjerne er bedst, det menes, at du får din egen præstation og du skal blive helten, der får en million ydeevne! Hele vores virksomhed vil har ingen hvile i denne måned og prøve vores bedste for at støtte dig til at nå dine mål! Kom, kom nu, kom!Et par af:Nej Næste:C-stjerne har en aftale med dig i 2016 HKTDC