Sådan køber du en balancehjul? Du må muligvis vide om denne information

- Mar 02, 2019-

At finde den bedste selvbalancerende scooter kan være en vanskelig opgave af forskellige årsager. Selvbalancerende scootere, mere kendt som hoverboards, blev et verdensomspændende fænomen for nogle få år siden. Desværre var der mange rapporter om disse hoverboards kortslutning. I starten syntes det at være et par isolerede hændelser, men der var nok, at mange mærker begyndte at huske deres produkter.


Nu selvbalancerende scooter selskaber rebranding. De præsenterer deres produkter med en besked om, at de er sikre. Mens du måske elsker at tage deres produkter, som de præsenterer dem, vil du være forsigtig, når du søger efter scooteren uden stænger, der passer til dig.


For yngre børn og småbørn, kan du starte med en balance cykel.


Selvbalancerende Scooter Købers Guide


Self-Balancing Scooter.jpg


En scooter er en kilde til underholdning og et middel til rejse for mennesker i alle aldre. Men ved du, hvad du skal kigge efter i en god scooter, når du kigger gennem selvbalancerende skateboard anmeldelser? Hvad er funktioner du bør undgå? Før du forpligter dig til at købe en scootermodel, skal du overveje følgende faktorer omhyggeligt.


Sikkerhed


Den største funktion du skal kigge efter, når du kigger på selvbalanceringskort er den UL 2272 certificering. Det store problem, som mange mennesker havde med hoverboards for bare et år siden, var de ild og elektriske farer, som deres lithiumbatterier har. Når lithiumbatterier er beskadiget eller lækker, kan de eksplodere.


Scootere har stadig lithiumbatterier, men der er nu udført omfattende UL 2272 test for at sikre, at brædder opfylder sikkerheds- og byggestandarder. Uanset om det er for dig selv, dine børn eller en ven, skal du altid sikre dig, at du køber et selvbalanceringskort, der har sin UL 2272-certificering.


Brand


Self-Balancing Scooter  exhibition.jpg


En anden ting, du bør overveje, er, hvad mærke du køber fra. Et velkendt mærke af høj kvalitet er mere tilbøjelig til at have en bedre byggekvalitet over et mærke, du aldrig har hørt om. At kende mærket og have nem adgang til mærkeoplysningerne giver dig mulighed for at sikre, at fabrikanten gennemgår de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at scooteren er holdbar og sikker.


Overkommeligheden ved nogle knockoff selvbalance scooter mærker kan være tiltalende, men kvalitet er ikke noget, du skal ofre. En billig hoverboard fra et uhørt mærke kan være sværere at komme til og fra, glider oftere og falder fra hinanden lettere. Derfor skal du altid købe fra et mærke, som du kan stole på.


Hastighed


Ikke alle kigger simpelthen på at bruge deres selvbalancerende scooter til transport. Nogle mennesker vil købe det til oplevelsen og spændingen. Det betyder, at forskellige hastighedsevner er noget, der skal overvejes. Nogle scootere går i et langsommere tempo, hvilket kan være godt for begyndere eller børn, der ønsker at ride. Andre ryttere kan ikke stå så langsomt, og de har brug for en enhed, som kan nå op til 10 mph eller derover.


Batteri


Selvfølgelig er batterierne i dit selvbalanceringskort vigtigt. Det er hvad hele kontroversen om hoverboards centreret rundt. Plus, størrelsen på dit bords batterier er hvad der bestemmer køretøjets kraft og hastighed. Større batterier betyder derfor bedre strøm.


Det betyder dog også mere vægt. Du er nødt til at overveje vigtigheden af disse faktorer og afgøre, hvilket er det vigtigste for dig. Batteriet bestemmer også, hvor lang tid det tager at oplade enheden. Husk alle disse i tankerne, mens du køber din scooter.


Pris


Kvalitet og pris går hånd i hånd, når det kommer til at finde den bedste selvbalancerende scooter. Du vil gerne finde en god aftale, men du vil ikke ofre på kvaliteten. Når du først starter din søgning efter scootere, vil du hurtigt indse, at nogle priser er for gode til at være sandt.


Vægtkapacitet


Der ville ikke være noget mere skuffende end at købe en selvbalancerende scooter og hurtigt indse, at det ikke går hurtigere end en langsom træk. Dette kan ske, når du ikke læser vægtkapaciteten for det bestyrte, du har købt. Dit hoverboard skal kunne bære din kropsvægt for effektivt at løbe igennem alle typer terræn.


Hvis du køber til et barn, skal du bare sørge for, at den mindste vægt, den kan bære, er 40 lbs. og maksimumet betyder ikke rigtig noget. Hvis du køber en til dig selv eller venner, leder du efter en der vil bære vægten. De fleste godkvalitetsbrædder er i stand til at transportere mere end 200 lbs.


Konklusion


Self-balancing scooters factory.jpg


Selvbalancerende scootere er bedre end de nogensinde har været før. De bedste selvbalancerende scootermærker er samlet for at løse problemerne fra tidligere modeller og sikre, at deres produkter nu er helt sikre. De er praktiske værktøjer. Når du køber, så husk at overveje, hvad der passer bedst til dig. Du bør altid overveje kvalitet over pris, men alles prioriteringer er forskellige.

Et par af:Byer bliver mere alvorlige om Micromobility Data Næste:900.000 mennesker er juridisk kvalificeret til vejen, hvordan er den nye politik for elektriske cykler?