C-stjerne har en aftale med dig i 2016 HKTDC

- Apr 20, 2016-

De 13 HKTDC åbner officielt i Hong Kong-konventionen og Exhibition Center i 13 April 2016. C-stjernede Industrial Limited blev opfundet for at tage del i denne udstilling. Vi viser vores professionelle service i produktion af elektroniske industri for næsten 20 år med intelligent internet ting og virtuelle reality(VR) teknologi i den internationale scene. Og vi finder en masse kunder i udstillingen.

HKTDC tiltrækker mere end 3400 virksomheder fra 24 lande for at vise deres opfindelser, og organiserer omkring 170 hold arrangeret af købere. Det arrangerer 12,7 tusind internationale købere fra 8500 virksomheder til at besøge. Det udstillinger former for ny teknologi, intelligente produkter og kreative teknologi.

Standen af C-stjerne

I denne udstilling præsenterer C-stjernede en række kreative, smart og miljøbeskyttelse produkter, såsom ALUCARD elektriske self balance scooter, 3D VR briller og spil håndtag, osv. Og helt viste vores teamsamarbejde og erhverv. Således at mange besøgende fra ind- og udland holdt op med at diskutere med os. De ikke blot lære produkter om markedet, fremstilling og handel fra arbejdstagere men også opleve produkterne selv på scenen. Masser af købere fra Europa og Amerika er vakt til hensigt at købe vores ALUCARD elektriske balance board af sin mode form, cool stil af sport og avanceret teknologi med

internettet af ting. Og VR briller også få meget ros med sin stærke følelse af virtuelle og virkelighed.

(Klient med QEOME VR briller)


Forhandlinger med vores klienter

Opleve produkter

I de seneste år, med det høje tempo i udvikling for wearable teknologi, intelligent internet ting teknologi og begrebet grøn forbrugerelektronik har en stor innovation og ændre. For eksempel elektrisk self balance scooter er populære i verden i 2015, og at de tror 2016 er det første år af VR. For at holde den samme rytme med hurtige elektroniske industri, bruger C-STJERNEN, der fokuserer på spil udstyr næsten 20 år ALUCARD som et mærke til produkt balance scooter og produkt VR briller. C-stjerne gør god brug af internet plus model at prøve sit bedste for at udvikle intelligent teknologi. ALUCARD gør dig til at sige farvel til business trafik og er populær med personlige forbrug for sin cool form, og det ikke kun kan anvendes til sportslige, men også kan være et redskab til ridning i stedet for walking street, lufthavn og golfbane og så videre.

Vi omfavner gange af tingenes internet. C-stjerne vil fange denne mulighed for at levere mere elektronik med oprigtig og professionel service, og bidrager til kreativ intelligent teknologi. C-STAR ser frem til at møde dig i HKTDC, og gåture yderligere med dig side om side.

Et par af:PK aktivitet af C-stjerne i ALIBABA Næste:Funktioner bil Balance