900.000 mennesker er juridisk kvalificeret til vejen, hvordan er den nye politik for elektriske cykler?

- Mar 08, 2019-

电动车新政


Ifølge dataene fra Beijing Municipal Traffic Management Bureau har næsten 900.000 mennesker i Beijing ansøgt om midlertidige tilladelser til elektriske cykler. I øjeblikket er der mere end en måned tilbage til fristen for ansøgning om midlertidige licenser. Efter den 30. april vil trafikkontrolafdelingen den midlertidige licensansøgningskanal lukkes.


I øjeblikket er antallet af elektriske cykler i Beijing mere end 3 millioner, og antallet af brugere, der har ansøgt om midlertidige tilladelser, er mindre end 900.000, og tegner sig for kun 30% af det samlede antal elektriske cykler i Beijing. Selv i betragtning af at det har været en cykel før. For brugere af licenstageren er der stadig mere end halvdelen af de elektriske cykler i byen.


电动车上牌


Forfatteren ansøgte om midlertidig licens til elektriske cykler online på Beijing Traffic Police App i begyndelsen af marts. Online ansøgningsproceduren er meget enkel. Brugere skal kun udfylde personlige identifikationsoplysninger, cykelbilleder, billedbilleder og indsende dem efter behov. Brugeren kan gå til offline kollektionsstedet nær placeringen for at modtage samlingen. Ansøgningsprocessen kræver ikke, at brugeren betaler gebyrer, og indsamlingsprocessen tager mindre end 5 minutter.


Ifølge indførelsen af personalet på afhentningspunktet, vil deres indsamlingssteder siden starten af marts udgive snesevis af midlertidige licenser hver dag. Det forventes, at toppen vil ses i slutningen af april. Personalet foreslog, at brugere ansøger om midlertidige licenser i marts for ikke at koncentrere sig om at komme sammen.


I modsætning til den officielle licens kræver ansøgningen om midlertidig tilladelse til elektriske cykler i Beijing ikke en opholdstilladelse. For nogle brugere, der ikke er i stand til at ansøge om en formel tilladelse med opholdstilladelse, er det helt acceptabelt at først lave en midlertidig licens.

Et par af:Sådan køber du en balancehjul? Du må muligvis vide om denne information Næste:Smart Balance Wheel Pass Rate er kun 50%. Er der et problem med din Smart Balance Wheel?