Førte elektrisk Skateboard

Førte elektrisk Skateboard

Alucard 6,5 tommer ét hjul strejfe Hoverboard elektriske Balance Best.nr.: CS-501LColor: white1. DescriptionWith udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normalt at alle nu og speci

Produktdetaljer

Alucard 6,5 tommer ét hjul strejfe Hoverboard elektriske Balance

Best.nr.: CS - 501L

Farve: hvid

1. Beskrivelse

Med udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normale for os alle nu og specifikt, de elektricitets-motoriserede køretøjer er ikke luksus mere, vi har også flere og flere muligheder at vælge fra, mens ét hjul elektrisk balance scooter, som er en populære miljømæssige resultat for moderne mennesker til at underholde og ride, er bare en af dem!

ALUCARD ét hjul balance scooter bruger de bedste råvarer som vigtigste bord, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhed-beskyttet teknologi til at sikre dets sikkerhed og gratis folks bekymringer af uventede brændende eller eksplosion. Alle certifikater som CE, RoHS, FCC, UL og vigtigst, patentet er tilgængelig til eksport.

Model numberCS - 501L

Scooter med LED

Max load120kg

Max speed12km/h

Udholdenhed mileage16km

Max klatre capability≤ 30°

MaterialABS + PC

Battery36V 4.4AH Lithium batteri

Oplade voltageINPUT: AC 110-220V 50-60Hz

OUTPUT: 42V/2A

Opkræve gang.1-2 timer

Motor power500W

Arbejder temperatur-10℃ ~ 40℃

Netto weight10.5kg

Dæk size6.5 tommer

Produkt size834 * 230 * 211mm

Platform height6cm

ColorBlack/hvid

2. produkt billeder

5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og andre avancerede relateret udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for tohjulede balance scooter, hånd-hold balance scooter, electric skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!


Et par af:Balance Skateboard Næste:Nej

Undersøgelse