Balance Skateboard

Balance Skateboard

Alucard 6,5 tommer ét hjul strejfe Hoverboard elektriske Balance ScooterModel No.: CS-501SColor: Blue1.DescriptionWith udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normale for os alle nu og

Produktdetaljer

Alucard 6,5 tommer ét hjul strejfe Hoverboard elektriske Balance Scooter

Best.nr.: CS-501S

Farve: blå


1. Beskrivelse

Med udviklingen af gange og teknologi, køretøjer er meget normale for os alle nu og specifikt, de elektricitets-motoriserede køretøjer er ikke luksus mere, vi har også flere og flere muligheder at vælge fra, mens ét hjul elektrisk balance scooter, som er en populære miljømæssige resultat for moderne mennesker til at underholde og ride, er bare en af dem!

ALUCARD ét hjul balance scooter bruger de bedste råvarer som vigtigste bord, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhed-beskyttet teknologi til at sikre dets sikkerhed og gratis folks bekymringer af uventede brændende eller eksplosion. Alle certifikater som CE, RoHS, FCC, UL og vigtigst, patentet er tilgængelig til eksport.

Modelnummer: CS-501S

Produktnavn: Alucard 6,5 tommer ét hjul strejfe Hoverboard elektriske Balance Scooter

Klatring vinkel: 15-20 grader

Kilometertal: 15-20km

oplader indgangsspænding: AC110-220V / 50-60Hz

Batteriindikator: LED lys magt er større end 85% fire lys

alle lyse, nedsat med elektricitet gradvist slukkes

Indenlandske batterier genopladelige lithium batteri 36V--4.4AH

Ladetid: 1 time

Enkelt motor hjulstørrelse: 5,0 tommer

Power 300W

Oppustelig gummidæk

Pedal AGL: 9CM

dæk Diameter: 14 * 12CM

Styre princippet: pendulet system

farve: blå, rød, sort, guld

emballage: 1pc / farve box/72.5CM*28.5CM*22CM/8kg/9.8kg

bil organ volumen: 55,5 * 22 * 15 CM

2. produkt billeder


5. kort introduktion til C-stjerne

C-stjernede INDUSTRIAL LIMITED blev etableret i 2000. Med stor kapacitet for design og produktion, moderniseret produktionslinjer, sprøjtestøbning maskine og andre avancerede relateret udstyr, er C-stjerne stand til at acceptere og fremstiller OEM og ODM ordrer til forskellige former for tohjulede balance scooter, hånd-hold balance scooter, electric skateboard og lignende. Vores produkter følger udviklingen af denne industri, og under opdatering for at opfylde behovene hos den markedet og forbrugerne. God kvalitet og omdømme har bragt C-stjernede mange kunder fra USA, Sydøst Asien, Mellemøsten, Europa, osv., gør internationale forbindelse finde sted! C-stjernede sat op til at designe og producere balance scooter i 2015 under varemærket ALUCARD, som straks blev en meget hed-sælger sport produkt, når det er lanceret!

Et par af:Fire hjul elektroniske Longboard (CS-405) med fjernbetjening Næste:Førte elektrisk Skateboard

Undersøgelse