Om os

Virksomhedens historie.

C-Star Industrial Limited blev etableret i 2000 i Shenzhen. Vi specialiserede os i at designe, undersøge og producere spiltilbehør af høj kvalitet i det sidste årti og voksede op sammen med vores leverandører, kunder, agenter og brugere, der fokuserer på teknologiinnovation og -produktion, der har skabt dyb effekt i spilindustrien.

16-årig indenlandsk og global handelserfaring styrkede vores tillid til at udvide markedet med mere innovative produkter. For at holde trit med den hurtige udvikling af handelsbranchen i 2015 satte C-Star sigte på at undersøge og fremstille Smart Balance Scooter under mærket ALUCARD, som siden da viste sig at være et meget hot-selling sportsprodukt!

Produkt introduktion

Med stor kapacitet til design og produktion, moderniserede produktionslinjer, sprøjtestøbemaskine og andet avanceret relateret udstyr er C-STAR i stand til at acceptere og fremstille OEM- og ODM-ordrer til forskellige slags spiltilbehør, selvbalancerende scooter og lignende. I gennemsnit udvikler vi over 2 nye produkter månedligt for at imødekomme det opdaterede marked og brugernes behov. De vigtigste produkter, vi beskæftiger os nu, inkluderer: tilbehør til smart telefon og spil samt balance scooter og 3D VR headset, disse varer næsten dækker husholdningsspilstation, PSP, smart telefon, TV, PC, 3D VR osv., Som bringer bedre produktoplevelse for brugerne! Vores produkter følger udviklingen i denne branche og under opdatering for at imødekomme markedets og forbrugernes behov. God kvalitet og omdømme har bragt C-STAR mange kunder fra USA, Sydøstasien, Mellemøsten, Europa osv., Hvilket får international forbindelse til at finde sted!

Virksomhedskultur

I udviklingsprocessen med at opbygge en virksomhed med flere elementer havde C-Star lagt stor opmærksomhed på at dyrke medarbejdernes omfattende kvalitet, etablere studerende organisation og skabe konkurrencedygtig kultur, som et ledelsesteam kendt med at drive moderniserede virksomheder blev fremmet i mellemtiden, vi er i stand til at etablere et industrielt team af høj kvalitet til C-STAR-produkter! Fremragende virksomhedskultur danner stærk samhørighed! C-STAR giver en vidunderlig platform for medarbejdere til at vise deres talent og egenværdighed. Det er den avancerede virksomhedskultur, der kræver C-STAR til at udvikle sig yderligere og videre!


Fælles indsats fra alle C-STAR-medarbejdere og dets partnere yder et uundværligt bidrag til at få en så stor præstation! Integritet og generøsitet, essensen af orientalsk kultur, præsenteres perfekt blandt C-STAR-folk. I løbet af de sidste 16 år tog C-STAR altid C-STAR-kulturen som gennembrud for at etablere en harmonisk virksomhed og føre vores medarbejdere til at kombinere personlig ideal og virksomhed, på hvilken måde selvværdien realiseres, mens virksomhedsstrategiske mål nås!certifikater:

I 2011 bestået ISO9001: 2008

I 2012 fik GSV (USA)

I 2013 fik Alibaba guld virksomhedskvalifikation

Der blev lagt vægt på produktundersøgelser og kvalitet, og vi har over 100 forskellige patenter. Certifikater som CE, RoHS, FCC og UL2272 er også tilgængelige.